Alla recept hittar du utförligt beskrivna i ”Pizza som i italien”.
| Deg (Impasto diretto, grund recept på 6 timmars jäsningstid): ekoligiskt vetemjöl, vatten, färsk jäst, olivolja extra vergine, havssalt. |
| Flera ingredienser: karamelliserad lök. |
| Flera ingredienser: varm rosmarinolja |
| Flera ingredienser: hackade valnötskärnor. |
![]() |
| Efter 6 timmar blev degbullarna färdiga…. |
| ….att kavlas ut till pizzaskivor! |
![]() |
| Dags för garnering. |
![]() |
| Det blev väldigt roligt att garnera alla pizzor! |
![]() |
| Mini pizza Margherita på väg att gräddas. |
| Flera pizzor som väntar på sin tur för att gräddas. |
![]() |
| Pizza con Cipolle, Noci e Gorgonzola (Pizza med lök, valnötter och gorgonzola). |
![]() |
| Pizza con Cipolle, Noci e Gorgonzola (Pizza med lök, valnötter och gorgonzola). |
![]() |
| Pizza di Patate (Potatispizza). |
| Pizza con Salsiccia (pizza med salsiccia). |
| Pizza con Rucola e Salsiccia (Pizza med rucola och salsiccia). |
![]() |
| Sista biten som blev kvar av Pizza al Prosciutto cotto e Olive (Pizza med kokt skinka och oliver)! |










Inga kommentarer:
Skicka en kommentar