Värm olivoljan i en rymlig panna och tillsätt rosmarin, chili peppar och grovhackad gul lök. Stek tills löken får färg utan att den bränns. |
Tillsätt salsicciakorvarna skurna i 1 cm små bitar (skinnet kan sitta kvar). Stek dem så att allt kött får färg. Häll i extra olivolja vid behov. |
Mixa tomaterna och såsen i pannan med de övriga ingredienserna (min panna var för liten så jag stekte och hällde allt i en större kastrull) |
Rör om i panna/kastrull, tillsätt havssalt efter egen smak, färska basilikablad och koka såsen på svag värme i ca 20 minuter. Din pastasås med salsiccia är färdig! |
Flera recept på pastasåser: Pesto alla genovese, All´amatriciana, Alla carbonara, All´acciuga, Alle cozze, Al pomodoro. Viva la Pasta! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar