Alla recept hittar du utförligt beskrivna i ”Pizza som i italien”.
Deg (Impasto diretto, grund recept på 6 timmars jäsningstid): ekoligiskt vetemjöl, vatten, färsk jäst, olivolja extra vergine, havssalt. |
Flera ingredienser: karamelliserad lök. |
Flera ingredienser: varm rosmarinolja |
Flera ingredienser: hackade valnötskärnor. |
Efter 6 timmar blev degbullarna färdiga…. |
….att kavlas ut till pizzaskivor! |
Dags för garnering. |
Det blev väldigt roligt att garnera alla pizzor! |
Mini pizza Margherita på väg att gräddas. |
Flera pizzor som väntar på sin tur för att gräddas. |
Pizza con Cipolle, Noci e Gorgonzola (Pizza med lök, valnötter och gorgonzola). |
Pizza con Cipolle, Noci e Gorgonzola (Pizza med lök, valnötter och gorgonzola). |
Pizza di Patate (Potatispizza). |
Pizza con Salsiccia (pizza med salsiccia). |
Pizza con Rucola e Salsiccia (Pizza med rucola och salsiccia). |
Sista biten som blev kvar av Pizza al Prosciutto cotto e Olive (Pizza med kokt skinka och oliver)! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar